ساخت اتوکلیکر با پایتون | گرفتن CPS 100

شاید شما تا حالا قصد کرده باشید تا بتوانید تعداد کلیک بالایی در ثانیه داشته باشید، ما در این مقاله به شما آموزش ساخت یک برنامه پایتونی می دهیم که با استفاده از آن می توانید به خواسته خود برسید. لازم به ذکر است که عواقب استفاده از این برنامه و این آموزش ، و طرز استفاده از آن ، به کداکسپلور هیچ ارتباطی ندارد. با ما همراه باشید.
آنچه در این مقاله میخوانید:
- CPS چیست
- اهمیت CPS
- طریقه ساخت اتوکلیکر
- کنترل اتوکلیکر
CPS چیست و چه اهمیتی دارد؟
CPS یا Click Per Second یک اصطلاح است که در بازی ها و … زیاد دیده می شود. (توجه کنید که با FPS فرق دارد). به معنای کلمه یعنی تعداد کلماتی که شما در ثانیه انجام میدید. که از طریق سایت های مختلف مثل cpstest آن را اندازه گیری کرد. البته که معیار های دیگری هم هست برای مثال کلیک در 30 ثانیه، یک دقیقه و … اما کلیک بر ثانیه واحد پر استفاده تری است.
همچنین بخوانید : ساخت پنجرهای که هیچکس نمیتواند آن را ببندد: شوخی ویروسی با پایتون!
اهمیت CPS بستگی به شما دارد که آن را کجا استفاده کنید، برای مثال ممکن است شما بخواهید سیستم یک فرد را آلوده کنید، پس کلیک های او را نامنظم میکنید، یا ممکن است صرفا برای بازی خود در حال خواندن این مقاله باشید و بخواید cps بالا بگیرید و ضربه های بیشتری به حریف خود وارد کنید!
طریقه ساخت اتوکلیکر با پایتون
قبل از شروع یادمان نرود که باید کتابخانه keyboard نصب باشد (نیاز به کتابخانه pyautogui هم داریم اما فکر میکنم که پیشفرض نصب است). پس این دستور را در cmd خود اجرا کنید (اگر هم یوزر لینوکس هستید احتمالا می دانید که باید به جای pip بنویسید pip3)
pip install keyboard pip install pyautogui
حالا که کتابخانه ها را نصب کردیم، می توانیم شروع به نوشتن کد هایمان کنیم. یک سری پیش نیاز ها را می گوییم و بعد میرویم سراغ چینش کد هایمان! اول از همه در کتابخانه pyautogui یک مقدار پیشفرض داریم که به این شکل مقدار دهی اش می کنیم:
import keyboard import pyautogui pyautogui.PAUSE = 0.00000000000001
کار این متغیر آن است که فاصله بین هر کلیک را مشخص کند. شاید پرسید که چرا مقدار آن را صفر نگذاشتیم، علتش این است که در صورتی که شما مقدار را 0 قرار دهید، مقدار پیشفرض آن دوباره قرار داده می شود (مقدار پیشفرض آن 0.1 است که برای ما خیلی کند است) پس اعداد کوچک و نزدیک به صفر را به این شکل مینویسیم.
مورد بعدی ای که در کتابخانه pyautogui برای ما اهمیت دارد ، کلیک کردن موس است که می خواهیم با دکمه سمت چپ موس انجام شود. به این شکل مینویسیم:
import keyboard import pyautogui pyautogui.leftClick()
توجه داشته باشید که به محض اجرای برنامه ، شما یک کلیک می کنید. و این نه تعداد زیادی است و نه در آن سرعت فاصله بین کلیک ها معنایی دارد!
حالا نوبت کتابخانه keyboard است. که در این کتابخانه ما فقط با یک تابع سر و کار داریم:
import keyboard import pyautogui keyboard.is_pressed("k")
در این تابع بررسی میکنیم که آیا دکمه k در حال فشرده شدن است یا خیر ، پس قاعدتا ما یک خروجی bool از این تابع میگیریم، و قرار است در شرط هایمان استفاده اش کنیم.
کنترل اتوکلیکر
حالا که مبانی را فهمیدیم ، میرسیم به مرحله چینش کد هایمان. ما میخواهیم برنامه ای بنویسیم با این شرایط:
- اگر f را فشار دادیم اتوکلیکر شروع به کلیک کردن کند.
- اگر g را فشار دادیم اتوکلیکر دست از کلیک کردن بردارد.
- اگر h را فشار دادیم برنامه بسته شود.
احتمالا در سر خود میدانید چه کدی قرار است بنویسیم. قبل از شروع ، فاصله بین کلیک ها یادمان نرود:
import keyboard import pyautogui pyautogui.PAUSE = 0.00000000000001
حالا به یک حلقه همواره درست(یا حلقه بینهایت) نیاز داریم تا همیشه بررسی کند که دکمه f را فشار داده ایم یا h را فشار داده ایم.
import keyboard import pyautogui pyautogui.PAUSE = 0.00000000000001 while True: if keyboard.is_pressed('f'): //code elif keyboard.is_pressed('j'): break
می دانید که break باعث بسته شدن حلقه میشود (و در نتیجه اتمام برنامه) . اما حالا میخواهیم در صورت فشرده شدن دکمه f برنامه شروع به کلیک کند تا وقتی که کاربر دکمه g را فشار دهد، پس باید همواره بررسی شود که دکمه g فشار داده شده است یا خیر، که برای این کار هم نیاز مند به یک حلقه بینهایت دیگر هستیم.
import keyboard import pyautogui pyautogui.PAUSE = 0.00000000000001 while True: if keyboard.is_pressed('f'): while True: pyautogui.leftClick() if keyboard.is_pressed(g): break elif keyboard.is_pressed('j'): break
و حالا میتوانید با بیشتر کردن تعداد صفر های قبل از 1 ، در خط شماره 4 سرعت کلیک های خودتان را افزایش دهید. می توانید اگر علاقه مند باشید سرعت خودتان را تنظیم کنید و …
یک مقاله کاربردی دیگر بخوانید: دکوراتور در پایتون
نتیجه گیری
با استفاده از این قطعه کد نهایی ، میتوانید یک اتوکلیکر بسازید. می توانید با استفاده از کاراکتر های ASCII یا کتابخانه های GUI در پایتون، اتوکلیکر خود را تزئیین کنید. شما چه ایده های دیگری برای پرکاربردی تر کردن برنامه خود دارید؟ در کامنت ها بنویسید.
دیدگاهتان را بنویسید